Na mijn dienstverband bij de gemeentepolitie in Velsen heb ik 24 jaar gewerkt bij een groot staalbedrijf in IJmuiden. Naast mijn werkzaamheden daar als beveiligings-beambte, ambulancechauffeur en vervolgens als documentalist heb ik het altijd leuk gevonden met mensen in contact te komen en te zijn.

In deze periode heb ik diverse studies gevolgd waaronder die van de voorbereidende wegbouwkunde, milieurecht en de handhaving daarvan en natuurlijk alle vereiste beveiligingsopleidingen. Tevens een studie voor het vervoer en de opslag van gevaarlijke stoffen en de opleiding tot documentalist bij de stichting GO in Den Haag.

Nadat ik in 1992 mijn opleiding tot rijinstructeur auto én motor had afgerond heb ik als parttimer en franchisenemer bij verschillende auto- en motorrijscholen door het hele land gewerkt en gunstige resultaten kunnen behalen.
In 2002 heb ik uiteindelijk besloten mijn functie als documentalist neer te leggen en mij volledig te gaan richten op de rijinstructie die mij toch meer aan het hart ligt.

Na verschillende omwegen heb ik in 2009 Hilversum als vestigingsplaats voor mijn rijschool gekozen en geef ik autorijlessen in het Gooi en omstreken onder eigen naam.

Wil je alvast beginnen met de autorijlessen of wil je meer informatie?
Bel of SMS dan naar 06-24256341 of schrijf je hier in (info@peterbroekrijschool.nl).
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.