Op deze pagina op verzoek de vermelding van bedrijven die mijn leerlingen hebben opgezet.
Renske is a freelance animator and illustrator living in Hilversum, the NetherlandsShe studied animation from 2010-2015 at the School of Arts Utrecht and graduated with a Bachelor of design with honours. Her graduationfilm ‘ Just a biopic’ played on several festivals and won a ‘the Netherlands Film Fund Wildcard’ in 2015.
Ik conserveer en restaureer kunst en antiek gemaakt van o.a. glas, porselein en aardewerk. Na een vierjarige opleiding bij het ICN (Instituut Collectie Nederland) in Amsterdam heb ik in 1997 het diploma keramiek- en glasrestauratie behaald. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij het Rijksmuseum en bij een zelfstandig restaurator. Sinds 1997 werk ik als zelfstandig restaurator van keramiek en glas in Hilversum. Wilt u informatie over conserveren of restaureren van een object, dan kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken. In een persoonlijk contact kan ik dan met u bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn, wat de mogelijkheden zijn, welke resultaten van verschillende restauratiemethoden verwacht kunnen worden en wat de kosten daarvan zullen zijn.
De tuin krijgt steeds meer een belangrijke rol en wordt vaker voorzien van luxe en comfort. Het is een plek geworden waarin iedereen kan ontspannen, op zijn of haar eigen manier. A. Rosenboom hoveniers zorgt er op een eigentijdse en energieke manier voor dat iedere tuin een ontspanningsplek wordt.
‘PAUL’ is a freelance creative, specialized in animation and graphic design.
He is a Motivated, hard working, easy going, visually minded, quick learning, enthusiastic person and have a lot of love for what he’s doing.
In al onze pakketten is het mogelijk om met één klik een script naar wens te installeren. Met een keuze uit meer dan 285 scripts. Wilt u een forum beginnen? geen probleem met één klik installeert u de door u gekozen forum software. Heeft u een winkel en wilt u ook uw producten online gaan verkopen? Installeer met één klik het “Opencart-“, “PrestaShop-” of “Magento-” script. Dan kunt u direct aan de slag met het inrichten van uw eigen webshop. Wilt u graag uw foto’s laten zien aan het publiek? Het is mogelijk om op uw hosting pakket met één klik een complete foto galerij te maken. U heeft de keuzen uit 12 verschillende “Foto galerij scripts” en deze zijn met één klik geïnstalleerd en gede-installeerd.